Ул. Димитрие Чуповски 15
+389 (0) 2 3117 255

Додади коментар

Пи - пи храброто пиленце

250,00 ден.
Шифра на производ: 7100250
ISBN: 9989-0-0481-1

Kоличина

Во кошничка

Сите животни од селскиот двор го познаваат ПИ - ПИ, најхраброто пиленце во кокошарникот!

Издавач

Просветно Дело

Јазик

Македонски

Година на издавање

2006

Број на страници

10

Димензии

30,00x30,00x1,00

Тежина гр.

450,00

Писмо

Кирилица

Останати производи од оваа група

Овој модул од страната е сеуште во развој.