Ул. Димитрие Чуповски 15
+389 (0) 2 3117 255

Додади коментар

Рекорди на животни

300,00 ден.
Шифра на производ: 7500744
ISBN: 9989-30-764-4

Kоличина

Во кошничка

Нурни се во чудесниот свет на животните и откриј 50 неверојатни рекорди. Знаеш ли дека слонот е најтешкото копнено животно, дека џиновската тарантула е 15 пати поголема од најмалиот цицач, дека сивиот сокол лета побрзо од хеликоптер, дека некои видови школки имаат повеќе од 100 очи?.. Ако сакаш да дознаеш нешто повеќе за овие несекојдневни животни и да откриеш други рекорди, кој од кој повпечатлив, веднаш отвори ги страниците од оваа мошне интересна книга. Те чекаат прекрасни фотографии, проследени со едноставен текст и неверојатни податоци. Единствена книга во која секој рекорд е претставен сликовито со шеговита илустрација. Чудесниот свет на животните на дофат на рака.

Јазик

Македонски

Година на издавање

2007

Број на страници

44

Димензии

30,60x21,50x0,70

Тежина гр.

392,00

Писмо

Кирилица

Останати производи од оваа група

Овој модул од страната е сеуште во развој.