Ул. Димитрие Чуповски 15
+389 (0) 2 3117 255

Додади коментар

Први зборови - звуци за рано учење

860,00 ден.
Шифра на производ: 7100929
ISBN: 978-1-78440-710-0

Kоличина

Во кошничка

Автомобилот брчи, брррм-бррм, телефонот ѕвони ѕрррн-ѕрррн, а роботот прави биип-биип, но уште колку други звуци можеш да ги слушнеш? Дознај го тоа во оваа прекрасна книга, во која ќе најдеш многу први зборови што треба да ги научиш и 60 суперзабавни звуци.

Издавач

Просветно Дело

Јазик

Македонски

Година на издавање

2016

Број на страници

8

Димензии

31,50x30,00x2,00

Тежина гр.

820,00

Писмо

Кирилица

Останати производи од оваа група

Овој модул од страната е сеуште во развој.