Комплети од 1-5 одделение    Back 2 School 2020    КАТАЛОГ ЕДУКАТИВНИ ИЗДАНИЈА 2020    КАТАЛОГ НА КНИЖАРНИЦИ 2020/21    КАТАЛОГ ЗА ГРАДИНКИ 2020/21    КАТАЛОГ СО ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ   


КАТАЛОГ ЗА ОСНОВНО 2020
    КАТАЛОГ НА ПРИРАЧНИЦИ ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ 2020    КАТАЛОГ ЗА СУПЕРМАРКЕТИ    КАТАЛОГ НА НОВИ ИЗДАНИЈА 2020    КАТАЛОГ НА ИЗДАНИЈА ОД ПРЕДУЧИЛИШНАТА ПРОГРАМА    КАТАЛОГ ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ 


  КАТАЛОГ ЛЕКТИРИ 2019   КАТАЛОГ НА ЛЕКТИРИ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ        КАТАЛОГ ПРИРАЧНИЦИ ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ    KATALOG KANCELARISKI MATERIJALI 2018     КАТАЛОГ НА КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛИ BACK TO SCHOOL   УЖИВАЈ ВО МОМЕНТОТ - ЛЕТО 2019   

    КАТАЛОГ ГРАДИНКА 2019-20    ЕТУИ И ФУТРОЛИ - КАТАЛОГ    ПРИРАЧНИЦИ за воспитувачи од детските градинки    САЕМ НА КНИГАТА 2019 - КАТАЛОГ    ТЕТРАТКИ 2019 - КАТАЛОГ


 

logofooter
  • „Димитрие Чуповски“, бр. 15, Поштенски фах 6, 1000 Скопје
  • Тел. + 389 (0) 2 3117 255;
    Факс. + (0) 2 3220 373
  • Комерција: goran.dukoski@yahoo.com

Продажни места